Uw paradijs voor roomijs en sorbet

Waar wij ook enorm trots op zijn is het roomijs en sorbet in Waregem, dat u bij Brood & Banket Platteau kunt verkrijgen. Wij maken alles op ambachtelijke wijze. U kan bij ons dozen van 0,5 liter of 1 liter verkrijgen. Alles is onvoorwaardelijk vers. 

Huisgemaakte ijstaarten

Misschien staat er binnenkort wel een verjaardag, kinderfeestje of bedrijfsfeest op het menu. Dan moet u zeker onze uitgebreide keuze aan huisgemaakte ijstaarten op maat van uw feest eens overwegen. Ook bruidstaarten behoren tot ons assortiment. 

Voor uw communiefeest kan u ook allerlei ijslammetjes bestellen. We laten onze creativiteit afhangen van uw wensen. U laat ons een foto zien met wat u precies wilt of u vertelt het ons en wij gaan vervolgens meteen aan de slag. 

Neem contact met ons op

Laat u ook verrassen door ons brood & koeken, gebak & patisserie, chocolade & marsepein en allerlei specialiteiten. Hebt u nog vragen? Of wil u een unieke ijstaart bestellen? Neem dan zeker contact op met Brood & Banket Platteau in Waregem. Wij willen u als banketbakker graag verwennen met ons heerlijk roomijs en sorbet.