Patisserie met een uniek aanbod

U bent een liefhebber van taarten of gebak? Brood & Banket Platteau bieden u een uitgebreid assortiment aan vers gebak, cake, patisserie en alle soorten fruittaarten, taarten met slagroom of boterroom en drooggebak. Kom langs in onze patisserie in Waregem

Themataarten

Wij beschikken over een uniek aanbod in de regio. Klein gebak en taarten tot zes personen zijn altijd aanwezig in de winkel. Wij maken met andere woorden een heerlijke taart voor zoveel gasten als u maar wilt. Alle wensen kunnen door ons gecreëerd worden. 

Maar daar houdt het niet mee op. We maken ook themataarten precies op maat van uw feest, zoals kindertaarten, verjaardagstaarten, communietaarten, bruidstaarten, taarten met Disney-figuurtjes en originele fototaarten. 

Particulieren en bedrijven

U kunt best steeds een foto meebrengen, zodat wij weten wat u in gedachten heeft. We tellen zowel particulieren als bedrijven tot onze trouwe klanten. Onze themataarten kunnen desgewenst ook thuis of op de feestlocatie geleverd worden. 

Vandaag besteld, morgen klaar

Wil u graag een taart op maat bestellen bij uw patisserie en banketbakker, neem dan beslist contact op met Brood & Banket Platteau in Waregem. Vandaag besteld, morgen klaar!