Feesten met chocolade en marsepein

Chocolade en marsepein zijn moeilijk te versmaden. Zeker tijdens Sinterklaas of Pasen of andere feestdagen hoort er een stukje chocolade of marsepein bij. In Waregem is dit te verkrijgen bij Brood & Banket Platteau. 

Allerhoogste kwaliteit

Onze heerlijke figuurtjes worden op ambachtelijke wijze gemaakt in ons eigen atelier. Van onze huisbereide pralines kunt u zelfs heel het jaar door genieten. We staan garant voor producten van de allerhoogste kwaliteit. 

Als u speciale wensen heeft, laat het ons dan zeker weten, zodat wij er rekening mee kunnen houden. Het allerbelangrijkste dat wij heerlijke, dagverse producten maken met een verfrissende creativiteit. 

Zoete lekkernijen

Wij hopen dat u snel eens bij ons langskomt, zodat wij u kunnen laten zien wat bij ons allemaal te verkrijgen is. Brood & Banket Platteau is nu eenmaal de “place to be” voor zoete lekkernijen. Wij nodigen u uit om te komen proeven. 

Uw vragen zijn welkom

Hebt u vragen? Of wil u een bestelling plaatsen van chocolade of marsepein? Neem dan snel contact op met uw banketbakker in Waregem. Wij verwelkomen u met de glimlach!